Referanser

Macsimum har mer enn 15 års erfaring med planlegging og gjennomføring av skreddersydde fagarrangementer for bedrifter, organisasjoner og communities.

Vi legger vår stolthet i å skape en relevant og profesjonell ramme rundt ethvert arrangement, og sørge for at alle involverte får maksimalt utbytte av eventet. Med engasjement, kreativitet og kompetanse har vi bidratt til å etablere og utvikle flere internasjonale konferanser.

Her kan du lese mer om noen av de største arrangementene vi er involvert i hvert år, og som stadig vokser i omfang og renommé.

Macsimum har vært involvert i JavaZone siden oppstarten i 2002, og har bidratt til å øke antall deltakere fra 300 til mer enn 2300. Arrangementet har utviklet seg til å bli en av Europas største Java-konferanser, der billettene har blitt utsolgt hvert år de siste ti årene.

Les mer om JavaZone

Macsimum har jobbet med utviklerkonferansen NDC siden oppstarten i 2008, og bidratt til å øke antall deltakere fra 800 til 1800. Med årene har NDC blitt en ettertraktet arena for programmerere, programvarearkitekter, prosjektledere og IT-ledere fra hele verden. Konferansen arrangeres også i London, med Macsimum som eventleverandør.

Les mer om NDC

Macsimum har jobbet med NIC siden oppstarten i 2012, og har bidratt til å øke antall deltakere fra 800 til i overkant av 1200. På få år har NIC etablert seg som en av Nordens største og viktigste IT-konferanser innen IT-infrastruktur. Konferansen er svært høyt ansett internasjonalt, med tanke på både innhold og kvalitet. Konseptet NIC Masterclass har sitt utspring i konferansen, og gir fagområdet fokus gjennom hele året.

Les mer om NIC

Kunder

adminReferanser